"Детей и стариков дубинками?": Зірка російського серіалу "Глухарь" жорстко звернувся до ОМОНу (відео)

Владислав Котлярський

Популярний російський актор Владислав Котлярський, який зіграв роль Станіслава Карпова в серіалах "Глухар" і "Карпов", закликав співробітників ОМОН служити народу Росії, а не "лупити палицями підлітків і жінок на мітингах", повідомляють Патріоти України.

Відповідне відеозвернення актора до російських спецслужб опубліковано на сторінці "Спільнота свобода" у Facebook. Актор нагадав, що колись на службу в міліцію йшли садити злодіїв за ґрати, а не охороняти їх, як це сьогодні відбувається у Росії.

"Співробітники ОМОНу, Россгвардії, ви лупите кийками підлітків, жінок і навіть людей похилого віку. Що ж ви робите? Згідно 31-ї статті Конституції, люди можуть мирно збиратися і висловлювати свій протест. У неділю в Москві (4 серпня. – Ред) був саме такий випадок. Злодії вкрали наші голоси. В радянські часи багато хто йшов служити в міліцію через крилату фразу: "Злодій повинен сидіти у в'язниці". У тюрмі мають сидіти ті люди, які вкрали наші голоси. А ви чомусь б'єте нас", – акцентував актор.

За його словами, він не розуміє, звідки у російських силовиків стільки жорстокості. Адже "окремо всі вони адекватні, дружелюбні, нормальні люди". "Може, ви думаєте, що ми, москвичі, тут із жиру бісимося, що хтось нам мізки запудрив і ми такі дурненькі, нічого не розуміємо? Або може ми всі тут представники Держдепу і нам за це платять? Не знаю, під час зустрічі розкажіть. А поки служіть своєму народові", – підсумував Котлярський.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...