"Дети Азии", "Шелковый путь" и прочая х*рня": Віцепрем'єр Росії заявив, що "країна не в ізоляції", його обізвали ідіотом

Віцепрем'єр-міністр Росії Дмитро Чернишенко став об'єктом глузувань і знущань з боку російських уболівальників заявивши, що спорт РФ не перебуває в ізоляції. Як приклад чиновник навів участь атлетів з країни-агресора в різних азіатських та південноамериканських турнірах, передають Патріоти України.

"У нас відсутня якась ізоляція. Ігри дружби, Кубок Співдружності з біатлону, "Ігри виклику легенд", "Діти Азії", ралі "Шовковий шлях" – все це формати, які довели свою успішність. Тут дуже важливо, що ми приймаємо участь у міжнародних змаганнях у рамках перехресних російсько-китайських років, Іграх країн Боліваріанського альянсу, Іграх країн СНД, де ми перемогли у командному заліку. Це був дуже серйозний захід", – сказав віцепрем'єр Росії в інтерв'ю ТАСС.

У відповідь любителі спорту із РФ назвали Чернишенка ідіотом. "Що він таке, чорт забирай, несе?", "Коли віцепрем'єр ідіот, будь-якого громадянина має тіпати", - зазначають користувачі.

Перелік найпрестижніших турнірів викликав справжню істерику у фанатів. Юзери радять чиновнику таку брехню розповідати в іншому місці.


Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...