Дев'ять убитих, вісім поранених: Українські військові жорстко помстилися бойовикам за побратимів

У четвер, 11 квітня, збройні формування Росії 20 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил на Донбасі, водночас чотири рази застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння, повідомляють Патріоти України.

Під час обстрілу один український захисник загинув, восьмеро військовослужбовців отримали поранення. Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил. За даними розвідки, дев’ятьох окупантів знищили, ще вісьмох – поранили, зазначає прес-центр ООС.

Також ворог обстрілював наших захисників із озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Від початку цієї доби, 12 квітня, ворог двічі обстріляв позиції наших захисників у зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": із ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – у районі села Харчовик; зі станкових протитанкових гранатометів – у районі населеного пункту Чермалик. Втрат серед особового складу немає.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...