"Дякую мамі і татові": Онука Ющенка розповіла, чи робила пластику (фото)

Онука Ющенка Доменіка,що розчарувала свої виступом на "Голосі країни", відповіла хейтерам на звинувачення в пластичних операціях. Дівчина заявила, що ніколи не вдавалася до послуг хірурга. У сторіс своєї сторінки Instagram Доменіка опублікувала знімки, на яких їй 10 років, передають Патріоти України.

Багато українців почали раніше писати, що 21-річна співачка зверталася до хірургів і робила пластику обличчя. На думку користувачів, Доменіка спеціально зробила розріз очей, видалила грудки Біша і змінила форму носа. Ющенко вирішила довести, що це не так і опублікувала свої знімки в десятирічному віці. На них можна чітко побачити риси обличчя Доменіки і порівняти з фотографіями зараз.

Доменіка Ющенко дякує за гарну зовнішність своїй мамі й татові та вважає, що їй не потрібно навіть вдаватися до пластики. "Що стосується моїх так званих "віддалених грудок Біша, підтягнутих розкосих очей і ринопластики", — можете забути. Дякую мамі і татові за обличчя, що вони мені подарували", - написала Ющенко.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...