"Дякую мамі та татові за це життя": MARUV оголила сідниці, але замість компліментів отримала "ляпаса" (фото)

Українська співачка MARUV (Анна Корсун), яка нічого не говорить про повномасштабну війну РФ проти України і довгий час будувала кар'єру на території країни-агресорки, вирішила нагадати про себе. Мовчунка викотила пост, де написала про свій день народження, передають Патріоти України.

Привітання для самої себе вона супроводила черговою серією відвертих фото. MARUV любить епатувати публіку, а тому для нової фотосесії вона оголила сідниці, ледь прикривши їх провокаційним костюмом. "З днем народження мене. Дякую моїй мамі та татові за це життя. І окреме дякую всій моїй родині. Особливо моїй бабусі, і всім моїм друзям, за всю любов і підтримку. Я сильно люблю всіх вас", - написала мовчунка.

Однак замість компліментів і привітань співачка отримала хльосткий "ляпас". MARUV закидали негативними коментарями, їй нагадали про війну та всі її "гріхи".

Так, коментатори пишуть, що MARUV забула про війну в Україні і зрадила батьківщині. Співачці нагадують про те, що поки вона фотографує оголені сідниці і продовжують мовчати, РФ вбиває мирних українців і бомбить наші міста. Навряд чи Корсун, яка так радіє своєму дню народження, чекала на такий "ляпас".

У своєму Tik-Tok MARUV опублікувала ще й ролик, на якому співає про свій день народження. Самозакоханість співачки теж не оцінили. У коментарях під відео Корсун пишуть, що замість співу їй варто прочитати новину і зрозуміти, чому їй ніколи не пробачать мовчання про повномасштабну війну РФ проти України.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...