"Дякую": Олександр Усик вчетверте став батьком

У володаря чемпіонських поясів за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика народилася четверта дитина – донечка. Про це повідомив український телеведучий Слава Дьомін на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Повідомляється, що 37-річна дружина Усика Катерина народила маля вагою 5 кг і зростом 58 см. Дівчинка з’явилася на світ в одному з пологових будинків Києва. Подружжя Усиків назвали доньку Марією.

Усики раніше не повідомляли про таку щасливу новину у сім’ї, але у сторіс в Instagram Катерина поділилася уривком з відео, на якому ведучий каже про появу в Усиків четвертої дитини. Катерина написала: «Дякую».

Олександр та Катерина також виховують доньку Єлизавету та синів Кирила та Михайла. За словами Дьоміна, сини боксера нині живуть із бабусею за кордоном, а донька залишається у Києві з матір’ю.

У Києві сьогодні знову відключатимуть світло: Коли та як працюють графіки

понеділок, 20 травень 2024, 11:44

Увечері в понеділок, 20 травня, в Україні знову відключатимуть світло для населення. Зокрема, в Києві будуть діяти графіки. "Сьогодні ввечері очікуються стабілізаційні відключення світла. Тобто графіки повинні працювати з 18:00", - написав він та оприл...

Більше половини нових ФОПів в Україні відкрили жінки: Стало відомо, який бізнес обирають найчастіше

понеділок, 20 травень 2024, 11:28

Понад 43 тисячі ФОПів в Україні у 2024 році створили жінки за даними Єдиного державного реєстру. Це більш ніж половина від загальної кількості новостворених ФОПів за перший квартал цього року. . Найчастіше жінки відкривають бізнес у сфері роздрібної то...