"Дякую тобі, сину, що вибрав нас за батьків": Помер відомий 24-річний український актор театру та кіно

У Театрі на Подолі повідомили, що 16 липня зупинилося серце одного з артистів їхньої команди Дарʼюша Есламі. Побачити киянина можна було не лише на сцені, а й в різних телевізійних кінопроєктах, передають Патріоти України.

Причину смерті 24-річного культурного діяча не розкрили. Востаннє актор зʼявлявся в соцмережах за день до смерті, публікуючи нові фото. Під постом театру шанувальники творчості Дарʼюша висловлюють свої співчуття.

"Сьогодні зупинилося серце нашого актора Дар'юша Есламі. Щирі співчуття рідним та близьким", – повідомили його колеги. У коментарях під останнім постом актора його друзі та рідні залишають свої послання, адресовані померлому артисту.

Зокрема, про свою біль написала мама зірки театру, яка пишалася його здобутками. Вона натякнула, що в сина було хворе серце.

"Не могла надивитись на тебе, не могла надихатися тобою, постійний дефіцит тебе відчувала, боялася вголос і привселюдно тобою пишатися, щоб не злякати, і яка я була щаслива твоїми успіхами та перемогами. Я пишаюся тобою, моє найбільше кохання всього мого життя! Добрішого за твоє серце, хоч і таке хворе, я не знаю. Дякую тобі, сину, що вибрав нас за батьків, що був з нами всі ці майже 25 років! Ти давав нам надію, ми жили лише заради тебе", – написала мама Дарʼюша.

Його друзі вшанували памʼять артиста та пригадали теплі моменти, повʼязані з ним. Багато знайомих написали, що не хочуть вірити в смерть яскравого актора та доброї людини.

"Я дуже боялася... Я дуже рада, така горда!": Лайма Вайкуле розповіла, чому заспівала українською мовою (відео)

четвер, 18 липень 2024, 23:15

Латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка з юності будувала кар'єру в Москві, але послідовно з 2014 року засуджувала російську агресію проти України і відмітила всі пропозиції та чималі гонорари з'їздити в окупований Крим. Цьогоріч готується заспівати укр...

Зараз ніде не купиш: У мережі розповіли про унікальний продукт часів СРСР, який зник із магазинів

четвер, 18 липень 2024, 22:40

Деякі продукти, які були популярними в СРСР можуть спантеличити сучасну людину або іноземця, який ніколи не бував у Союзі. Через дефіцит і великий брак різних товарів у державі вигадували різні дивовижі, передають Патріоти України. Втім, не всі з них б...