"Дякую" тим людям, які причетні": Вʼячеслав Узелков заявив, що отримав статус людини з інвалідністю (фото)

45-річний колишній боксер, тренер проєкту "Зважені та щасливі", а нині фітнес-тренер Вʼячеслав Узелков, який пів року тому переніс операцію на серці, повідомив, що отримав статус людини з інвалідністю. Про це він написав у себе на сторінці в Інстаграм, передають Патріоти України.

Так, раніше спортсмен повідомляв, що через спорт отримав інвалідність, однак вже наприкінці вересня медична експертиза підтвердила статус і видала Узелкову пенсійне посвідчення.

"Ну що, з МСМК з боксу, перетворився на інваліда 2 групи. "Дякую" тим людям, які причетні. Але живу далі і руки не склав. Господь виділив мені шанс", — написав спортсмен.

Вʼячеслав Узелков про здоровʼя, по хвороби, діагноз

Другий напад за чотири дні: На Закарпатті жінки намагались перекинути авто ТЦК (відео)

середа, 16 жовтень 2024, 21:32

На Закарпатті поліція зафіксувала другий за чотири дні випадок нападу жінок на бусик військових, поліція вікдрила кримінальне провадження. Про це повідомила речниця ГУНП в Закарпатській області Ганна Дан, передають Патріоти України. "Поліція зафіксувал...

"Рішення прийняв самостійно": Чоловік відомої української акторки поповнив лави ЗСУ

середа, 16 жовтень 2024, 21:17

Українська акторка театру та кіно Вероніка Мішаєва-Яковлєва повідомила, що її чоловік поповнив лави ЗСУ. Артистка поділилася, як поставилася до такого рішення обранця та що змінилося у їхніх стосунках після цього. Вона розповіла, що її коханий добровіл...