"Дякую усім, хто пройшов зі мною цей шлях": Коноплянка оголосив про завершення кар'єри

Колишній півзахисник збірної України Євген Коноплянка оголосив про завершення кар'єри футболіста. Про це 34-річний гравець повідомив на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Футбол для мене – більш ніж просто гра, більш ніж просто спорт чи змагання. Це велика частина мене, як людини, особистості і професіонала. Я дуже люблю цю гру і ціную кожен момент, який мені довелося пережити перебуваючи на футбольному полі.

Та сьогодні я маю повідомити вам про те, що ухвалив рішення завершити професійну кар'єру. Тож дякую усім, хто пройшов зі мною цей шлях, усім хто розділяв зі мною радість перемог та сум поразок, усім хто стежив за мною та підтримував на полі та поза ним", – написав Коноплянка.

Упродовж своєї кар'єри Євген виступав за "Дніпро", "Севілью", "Шальке", "Шахтар", "Краковію" та ЧФР. На початку січня 2024 року він достроково розірвав контракт з румунським клубом.

Українських водіїв можуть штрафувати на 34 тис.: Ось за що каратимуть

середа, 18 вересень 2024, 17:56

В Україні планують ввести нові штрафи для водіїв, які використовують транспортні засоби, що створюють надмірний шум. Відповідно до законопроєкту №9564, за порушення шумових норм водіям загрожують значні штрафи, які можуть досягати 34 000 гривень, перед...

Українцям обіцяють індексацію пенсій у 2025 році: Ось на скільки підвищать виплати

середа, 18 вересень 2024, 17:42

У проекті Держбюджету на 2025 рік не планується підвищення мінімальної зарплати (вона залишиться на рівні 8 тисяч гривень), а також середнього прожиткового мінімуму (різні для різних категорій) та мінімальної пенсії (2 361 грн), проте індексація пенсій...