"Дякую всім, хто підтримував!": Ексглава МЗС Кулеба показав, куди вирушив відпочивати після звільнення (фото)

Ексміністр закордонних справ Дмитро Кулеба 8 вересня розмістив ролик, в якому його знято під час відпочинку на березі озера, яке розташоване в Полтавській області, передають Патріоти України.

Це перша публікація Кулеби після звільнення з посади глави МЗС. У ролику Кулебу зафіксовано в чорній футболці з принтом, кросівках і джинсах. Він записав ролик, стоячи на рибальському містку.

"Дякую всім, хто підтримував, підтримує і буде підтримувати. Зараз, хто б де не знаходився, чим би не займався, має бути зосереджений на одному – на перемозі України. Це головне. Слава Україні!" – сказав Кулеба.


Виплат більше не буде: Хто втратить субсидію в Україні і що варто знати

неділя, 8 вересень 2024, 22:55

Деякі українці більше не зможуть отримувати субсидію на ЖКП. Це пов'язано з їх матеріальним становищем, передають Патріоти України. Субсидії на домогосподарство можуть позбавити, якщо:. Читайте також Деякі українці залишаться без субсидії на комунальні...

"Дякую всім, хто підтримував!": Ексглава МЗС Кулеба показав, куди вирушив відпочивати після звільнення (фото)

неділя, 8 вересень 2024, 22:00

Ексміністр закордонних справ Дмитро Кулеба 8 вересня розмістив ролик, в якому його знято під час відпочинку на березі озера, яке розташоване в Полтавській області, передають Патріоти України. Це перша публікація Кулеби після звільнення з посади глави М...