Дякувати Богові, дружина не розгубилася: Легендарний футболіст "Карпат" дивом вцілів після нічної атаки на Львів

Найкращий бомбардир львівських "Карпат" та заслужений тренер України Володимир Данилюк постраждав унаслідок нічної ракетної атаки на Львів. Про це повідомив український спортивний журналіст та історик футболу Олександр Паук, передають Патріоти України.

Помешкання легендарного футболіста залишилося без вікон та дверей. "Дякувати Богу, дружина пана Володимира – пані Ярослава не розгубилася і допомогла мужу вибратися зі зруйнованої квартири №9. Це номер, під яким Володя провів свою футбольну кар’єру. На жаль, іншим мешканцям будинку не вдалося пережити цієї трагічної ночі", – зазначив Олександр Паук.

Зазначимо, 76-річний Володимир Данилюк – найрезультативніший гравець в історії клубу "Карпати" (Львів). У "Карпатах" виступав з 10 квітня 1966 року по 23 жовтня 1978 року, за цей час забив 88 голів у чемпіонатах СРСР, 6 м'ячів у матчах за Кубок, 34 – у міжнародних товариських зустрічах. Заслужений тренер України.



Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...