Дякував українцям за підтримку територіальної цілісності його батьківщини: У Києві азербайджанець роздав свій товар даром (відео)

При цьому дарувальник радісно приказував: «Карабах – це Азербайджан! Крим – це Україна!»

У Києві чоловік родом з Азербайджану, який торгує продуктами на одному з ринків, безкоштовно роздав свій товар перехожим. Закликаючи людей скористатись своєю щедрістю, він гучно радів закінченню вірмено–азербайджанського конфлікту, в результаті чого Баку повернув значну частину території в Нагірному Карабасі. Відповідне відео опублікував на своїй Facebook–сторінці житель столиці Олексій Гетьман, зазначають Патріоти України.

На кадрах видно, як задоволений військовими успіхами Азербайджану продавець викладає перед людьми ятки з продуктами та пропонує забирати усе даром.

Свій патріотичний жест і щедрі дії чоловік супроводжував захопленими словами: «Карабах – це Азербайджан! Крим – це Україна!»

Біля ящиків з фруктами зібралися кияни, які активно розбирали запропонований безкоштовно товар, і продукти швидко перекочували з лотків продавця в сумки відвідувачів ринку.

Користувачі мережі захоплюються вчинком азербайджанця, який в пориві радісних емоцій роздав весь свій товар людям.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...