Diamond Princess-2: Біля берегів США ізолювали через коронавірус ще один круїзний лайнер

Grand Princess виконував круїз з Сан-Франциско на Гаваї і повинен був закінчити рейс у суботу.

Біля берегів Каліфорнії через коронавірус ізолювали круїзний лайнер Grand Princess. Про це повідомляє San Francisco Chronicle, передають Патріоти України.

Grand Princess виконував круїз з Сан-Франциско на Гаваї і повинен був закінчити рейс у суботу. Повідомляється, що у двох колишніх пасажирів, які перебували на судні з 11 по 21 лютого під час круїзу в Мексику, виявили коронавірусну інфекцію. Один із заражених, 71-річний житель передмістя Сакраменто, помер.

Зараз на борту знаходяться 62 пасажири, які також були на борту під час лютневої поїздки в Мексику. Влада вважає, що вони могли зазнати впливу вірусу і поширити недугу серед інших людей. Зараз близько 20 осіб на борту є симптоми грипу. На судно планують доставити не менше 200 тестів на коронавірус.

Нагадаємо, 2 березня з круїзного лайнера Diamond Princess, який перебував з 3 лютого на карантин через спалах коронавірусу, евакуювали всіх пасажирів і членів екіпажу. Члени екіпажу, чиї аналізи на коронавірус виявилися негативними, почали покидати судно ще 27 лютого. У ніч на 2 березня з Diamond Princess зійшли на берег останні 130 осіб.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...