"Дід на стилі": Пенсіонер із Чернівців став зіркою мережі завдяки незвичайному вбранню, яким вражає перехожих (відео)

Пенсіонер із Чернівців став зіркою мережі завдяки незвичайному вбранню, якими вражає перехожих. Ролики за участі "діда на стилі" набувають чималої популярності, передають Патріоти України.

Невідомий чоловік старшого віку дивує перехожих новими образами. Відповідні кадри з’явились в соцмережах. Чоловіка юзери вже прозвали "дідусем на стилі", а місцеві жителі масово викладають відео за його участю. Кожен день "ікона стилю" з'являється на вулицях міста у новому вбранні.

Свої образи дідусь підбирає ретельно: то одягнеться у військову форму, то в національні костюми. При цьому він майже завжди виходить в новому головному уборі та в сонцезахисних окулярах. Користувачі соцмереж пишуть, що пристрасть до змін у чоловіка почалась після потрясінь в особистому житті.

Як повідомляв

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...