"Дідусь, який перецілував усіх бабусь": Мешканець Нових Санжар поділився враженнями від візиту лікаря Комаровського (відео)

Житель Полтавщини зізнався, що інколи відомий педіатр здається йому неадекватним.

Деякі мешканці міста Нові Санжари Полтавської області, де перебувають на карантині люди, яких евакуювали з охопленого смертельним коронавірусом Уханю, негативно оцінили виступ відомого лікаря Євгена Комаровського, який приїхав у населений пункт з лекцію щодо небезпечної хвороби, передають Патріоти України.

"Зараз доктор Комаровський приїхав заспокоїти людей. Його привезли, він би сам не їхав. Це сто пудов. Це влада просто замолює гріхи, напевно, і все остальне. Значить, що він сказав? Мені дуже сподобалось. Що на круїзному лайнері "Діамантова принцеса" якійсь дідусь, якому 84 роки перецілував усіх бабушок. Вони заразилися. Потім він у Гонконгу зійшов, а потім всі остальні у карантині почали цілуватись між собою, через що пішов такий великий процес (зараження коронавірусом – ред.)", - заявив місцевий мешканець Микола кореспонденту телеканалу "Прямий".

"Ну я не знаю, чому він такий "гоніст". Я дуже часто сумніваюся в його адекватності того доктора Комаровського. Інколи він говорить вроді і розумні речі, а інколи це така несусвітня нісенітниця", - додав він.

Джерело: Прямий

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...