Діджиталізація під загрозою: Віце-прем’єр Федоров перебуває в лікарні у важкому стані

Михайла Федорова призначили віце-прем’єром і міністром з питань цифрової трансформації 29 серпня 2019 року.

Віцепрем’єр України, міністр з питань цифрової трансформації Михайло Федоров потрапив у лікарню. Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час презентації мобільного додатку «Дія», передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

“Ми працюємо разом не шкодуючи ні сил, ні нервів, а деякі навіть, на жаль, власного здоров’я. Саме тому сьогодні з нами немає головного драйвера цифровізації нашої країни, нашого віце-прем’єра Михайла Федорова. Ми бажаємо йому швидкого одужання. Поаплодуймо йому. Він молодець. Я впевнений, що лікарі допоможуть йому. Він дійсно в складному стані”, – сказав глава держави.

Нагадаємо, Михайла Федорова призначили віце-прем’єром і міністром з питань цифрової трансформації 29 серпня 2019 року. Він є засновником діджитал-агентства SMMSTUDIO, від управління яким відмовився, коли очолив digital-відділ команди Володимира Зеленського. Під керівництвом Федорова проводилася цифрова кампанія тоді ще майбутнього президента. Після президентських виборів він став позаштатним радником Зеленського.

Після призначення міністром Федоров заявив, що займатиметься діджиталізацією держави і цифровими реформами економіки, зокрема проєктом «держава в смартфоні».

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...