"Дєдиваєвалі": У Росії чоловік підірвався на купленому снаряді Другої світової війни і втратив ногу

У місті Сільце Брянської області (Росія) 66-річний місцевий житель купив у незнайомця "на метал" вісім снарядів часів Другої світової війни. Під час розпилювання один із боєприпасів вибухнув, передають Патріоти України.

Чоловік залишився без ноги. Постраждалому вдалося врятувати життя завдяки своєчасно наданій медичній допомозі.

Також поліцейські затримали 67-річного жителя Севського району, який вирішив заробити на реалізації викопаних у лісі старих боєприпасів. Під час оперативно-розшукових заходів у нього вилучили чотири міни та 320 набоїв.

Боєприпаси направили на експертизи, за результатами яких вирішуватиметься питання про порушення кримінальних справ. Затриманим загрожує до п'яти років в'язниці з накладенням штрафу.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...