Діяли оперативно: Копи розшукали батька, який посадив за кермо 9-річну доньку і хизувався цим у соцмережах

Сьогодні, 12 квітня, у Львові 9-річна дівчинка їхала містом за кермом автомобіля, а батько сидів поруч і знімав її їзду на відео. Поліцейські розшукали горе-батька. Це відео швидко розлетілося соцмережами і на нього оперативно відреагували поліцейськи, передають Патріоти України.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький розповів про цей "антиприклад", коли батько посадив за кермо 9-річну доньку і виклав відео.

"Відео розлетілось по різних пабліках. Автор думав, напевно, що то круто і прикольно "так жити". Але більшість правосвідомих громадян справедливо захейтили. Що було закономірно. Бо то було не круто, а фейспалм. Звісно, що ми відшукали цього 31-річного блогера та склали протоколи за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) та ч.2 ст.126 (передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП", - написав Білошицький і додав: "так, пацани, не треба жити".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...