Діяли оперативно: Копи розшукали батька, який посадив за кермо 9-річну доньку і хизувався цим у соцмережах

Сьогодні, 12 квітня, у Львові 9-річна дівчинка їхала містом за кермом автомобіля, а батько сидів поруч і знімав її їзду на відео. Поліцейські розшукали горе-батька. Це відео швидко розлетілося соцмережами і на нього оперативно відреагували поліцейськи, передають Патріоти України.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький розповів про цей "антиприклад", коли батько посадив за кермо 9-річну доньку і виклав відео.

"Відео розлетілось по різних пабліках. Автор думав, напевно, що то круто і прикольно "так жити". Але більшість правосвідомих громадян справедливо захейтили. Що було закономірно. Бо то було не круто, а фейспалм. Звісно, що ми відшукали цього 31-річного блогера та склали протоколи за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) та ч.2 ст.126 (передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП", - написав Білошицький і додав: "так, пацани, не треба жити".

Мобілізація українців з 25 років: ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України

четвер, 16 травень 2024, 17:55

Зниження призовного віку із 27 до 25 років збільшить особовий склад Збройних сил України приблизно на 100 тисяч військовослужбовців. Про це йдеться у статті "Української правди" "Старим тут місце. Як ЗСУ стали армією 40+ і чи вплине зниження мобілізаці...

Оновлення даних військовозобов’язаних під питанням? Уряд не надав ЦНАПам доступу до необхідних систем

четвер, 16 травень 2024, 17:44

Закон про мобілізацію передбачає, що частина відповідальності за оновлення даних військовозобов'язаних ляже на Центри надання адміністративних послуг. Однак уряд досі не надав ЦНАПам доступу до необхідних систем. Про це в коментарі LIGA.net повідомив с...