Дієтологи назвали два доступних суперпродукти для схуднення

Два цих продукти сприятливо впливають на травлення та допомагають швидко насититися без зайвих калорій.

Кожна жінка іноді замислюється про те, щоб скинути вагу і стати трохи стрункішою. Експерти назвали продукти, які допоможуть швидко привести себе в форму, при цьому відчуваючи почуття ситості і легкості. Як пише видання Times Now, в боротьбі із зайвою вагою вам можуть допомогти корисні бобові і всі види зелені, передають Патріоти України.

Два цих продукти сприятливо впливають на травлення, допомагають швидко насититися без зайвих калорій, які можуть позначитися на обсязі талії.

Квасоля та інші бобові.

Цінність бобових у тому, що вони містять велику кількість білка, клітковини і стійкого крохмалю. Всі ці поживні речовини сприяють довгому насиченняю що веде до зменшення загального споживання калорій і схудненню.

"Дослідження показують, що раціон, який включає в себе бобові, веде до значно більшої втрати ваги, ніж той, в якому їх немає", –відзначають експерти.

Листова зелень.

В ній мінімум калорій і вуглеводів, але при цьому має у своєму складі багато поживних речовин – клітковини і антиоксидантів. Також в зелені велика кількість кальцію, це допомагає спалювати жир. Сміливо додайте зелень і бобові в ваш раціон і худніть з комфортом.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...