Дієтична кола не сподобалася: Ведмідь заліз до автівки та випив 69 банок газованих напоїв (відео)

Жінка з Британської Колумбії, Канада, зняла фотографії та відео, коли ведмідь прийшов до неї пізно вночі та випив 69 банок газованих напоїв з її машини. Про це пише upi.com, передають Патріоти України.

Шерон Росел розповіла, що собака розбудив її близько третьої ночі. Вона виглянула на вулицю і побачила, що ведмідь розбив одне з вікон її авто і пригощався солодкими напоями. Їх вона придбала для свого бізнесу.

Росел зафіксувала, як спраглий клишоногий впорався із 69 банками із 72. Вона сказала, що ведмідь здався після того, як спробував дієтичну колу. Цей напій, мабуть, не припав йому до душі.

Шерон сказала, що звір зіпсував її машину. Зокрема, він порвав шкіряний салон, зламав віконний ролик і всюди залишив липкі сліди. Вона сподівається, що її страхова компанія відшкодує частину збитків.

Росел додала, що завжди намагається не залишати їжу чи сміття в машині на ніч, але вона не очікувала, що банки з газованками привернуть увагу ведмедя.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...