Дійшло до сутичок із силовиками та затримань: У Києві "сірі ФОПи" влаштували акцію протесту (відео)

У четвер, 17 лютого, під будівлею Верховної Ради у Києві "сірі ФОПи" влаштували акцію протесту. Згодом між протестувальниками та правоохоронцями сталися сутички. Вже є перші затримані, повідомляють Патріоти України.

Сутички почалися через те, що мітингувальники перекрили вулицю, бо не дозволили провезти колонки. Також мітингувальники закидали правоохоронців яйцями й пляшками.

Протести влаштовують із вимогою домогтися відміни прозорого облікуНаразі вулиця Грушевського вже розблокована. Загалом, станом на 12:20, правоохоронці затримали 6 осіб, які їх провокували. Порушникам може загрожувати штраф від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців із відрахуванням двадцяти відсотків заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Очікується, що акція триватиме до кінця пленарного засідання Парламенту. Протести "сірих ФОПів" проходять уже не вперше. Таким чином вони відреагували на зміни в законі, згідно з якими вони повинні видавати чеки своїм клієнтам. Отже, не зможуть приховувати реальні обороти від податкової та продавати контрабанду.

Джерело: Обозреватель

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...