Дійсно "не рий яму іншому": У Харкові чоловік кинув гранату в квартиру колишньої дружини та підірвався сам (відео)

Чоловіку вибухом відірвало руку.

У п'ятницю, 20 листопада, в Харкові чоловік кинув гранату в квартиру колишньої дружини, а пізніше сам підірвався на гранаті, передають Патріоти України.

Як повідомляє прес-служба ГУ НПУ Харківської області, подія трапилася в Слобідському районі міста. "20 листопада об 11:46 до поліції надійшло повідомлення від жінки. Заявниця розповіла, що до квартири, розташованій на проспекті Гагаріна, прийшов її колишній чоловік та погрожує гранатою. У квартирі перебуває сестра заявниці та дитина 5 років", – йдеться в повідомленні.

У квартирі вибухнула граната

Попередньо, в результаті вибуху гранати чоловіку ампутувало руку. Додамо, що "Суспільне" написало, що за попередніми даними, трапилося два вибухи – в квартирі та на вулиці. За словами керівника Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашти, з травмами чоловік доставлений в лікарню. Вибухом також зачепило жінку – у неї легкі ушкодження.

На даний момент поліція Харкова встановлює обставини НП. На місці події працювали слідчо-оперативна група і керівництво Слобідського відділу поліції, спецпідрозділ "КОРД", вибухотехніки, пересувна криміналістична лабораторія. В дію введено спеціальний поліцейську операцію "Грім".

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...