"Дію її водійських прав тепер надовго призупинено": У США вівчарка "викрала" джип і протаранила магазин (фото)

Поліція містечка Стерджен-Бей в штаті Вісконсін отримала незвичайний виклик: власниця місцевого арт-простору заявила, що її заклад протаранив собака на позашляховику. Те, що звучало як анекдот, виявилося чистою правдою, повідомляють Патріоти України із посиланням на NBC12.

Переляканий власник машини розповів поліцейським, що припаркував свій джип на заправці і зайшов у пекарню за круасаном. Незабаром він побачив автомобіль біля будівлі через дорогу і кинувся на місце аварії. Чоловік вважає, що його 5-річна австралійська вівчарка Каллі, яка перебувала в салоні, штовхнула важіль перемикання передач.

Згідно протоколу поліції, позашляховик був припаркований на стоянці заправки, потім повернув направо, перетнув вулицю і врізався в будівлю. На щастя, під час невдалого "викрадення" ніхто не постраждав, і власниця галереї Меган Лундал не тримає на Каллі зла.

"У мене є собака Кармен, і я сказала їй, що, якщо вона хоче запросити своїх друзів, нехай наступного разу попросить їх увійти через парадні двері", - пожартувала жінка.

Власник Каллі теж радий, що інцидент обійшовся без жертв і серйозних збитків. Він говорить, що тепер дію водійських прав Каллі надовго призупинено.

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...