Дістали з-під криги: На Київщині знайшли тіло загадково зниклого чоловіка (фото)

На Київщині 11 лютого поліцейські разом із рятувальниками знайшли у водоймі тіло зниклого на початку місяця чоловіка, передають Патріоти України.

Ще тоді до правоохоронців Обухівського району звернулися із інформацією про зникнення 60-річного жителя села Красне. Той пішов у невідомому напрямку після сварки з односельцем.

За фактом зникнення було відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. До пошуків чоловіка були залучені поліцейські патрулі, кінологи, громадськість, ЗМІ.

Близько тижня чоловіка не могли знайти. Поліцейські під час відслідковування камер відеоспостереження встановили, що той сам пішов до місцевої водойми.

Тоді до пошуків долучились водолази-рятувальники ДСНС. За складних погодних умов, під кригою, їм вдалося знайти тіло чоловіка. Труп вже направили на проведення судово-медичної експертизи.

На близькій до Землі планеті може існувати життя: Вчені заявили про сенсаційне відкриття

понеділок, 29 квітень 2024, 7:30

Астрономи припускають, що на відносно близькій до нас суперземлі під назвою К2-18b може існувати позаземне життя. Виявлену там органічну сполуку можуть виробляти тільки живі організми, вважають учені. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України...

Новий закон про мобілізацію скоро вступить у силу: Які обов'язки будуть у чоловіків віком 18-60 років

понеділок, 29 квітень 2024, 7:24

Верховна Рада 11 квітня ухвалила в цілому законопроєкт про мобілізацію в Україні. Закон уже підписав президент Володимир Зеленський. Він набуде чинності 18 травня 2024 року, передають Патріоти України. Як розповіли в Міністерстві оборони, відповідно до...