"Дітей і чоловіка застрелили, жінку зґвалтували": Окупанти розповіли про знущання над українцями на Запоріжжі

Російські військові вчиняють жахливі злочини проти мирних жителів на тимчасово окупованих територіях України. Більше того, загарбники по телефону діляться один з одним фактами, як їхні товариші по службі вбивають і ґвалтують українців.

Двоє загарбників розповіли, що у Запорізькій області окупанти вбили всю родину лише заради того, щоб оселитися у їхньому будинку. Про це свідчить аудіоперехоплення правоохоронців, яке є у розпорядженні OBOZREVATEL (щоб послухати аудіо, доскрольте до кінця сторінки).

Окупанти розповідають, що так звана "поліція" у Запорізькій області знущається з мирних жителів. Загарбники скрізь намагаються знайти українських партизанів, тож без розбору затримують та б'ють усіх підряд.

"Вони там виїжджають, скрізь довбають народ. Ну, тобто затримують людей з частин ... Місцеве населення б'ють так, що просто пиз**ць. Там і партизанів, там, ловлять народу до*уя ...", – каже воєнний злочинець.

Російський терорист розповів, що загарбники побили сімейну пару, яка після цього отямилася лише в реанімації. Більше того, росіяни били вагітну жінку, через що у неї стався викидень.

"Військова поліція тут над людьми знаєш, як знущається на**й? Ху*рять, пиз*ять їх! Ось пацан розповідав, каже, з дружиною затримався, ну, машина зламалася, затримався ненадовго, бл*дь. Так вони так від***ли .Дружина вагітна була його, каже, я в реанімації прийшов до тями, дружина, бл*дь, викидень. Знущаються над людьми тут, пиз*ць як", – розповідає окупант.

Загарбник каже, що російські військові на другій та третій лінії оборони на Запоріжжі вживають наркотики та алкоголь. Також серед окупантів поширене мародерство та пограбування мирних жителів.

Більше того, росіяни вбивають людей цілими сім'ями для того, щоби заселитися в їхні будинки. В одному з випадків російські воєнні злочинці розстріляли дітей та чоловіка, а жінку перед убивством зґвалтували.

"Так, каже, магазини, каже, грабують усі. Заходять, каже, до хати, ну, тобто треба оселитися було, заходять, дітей постріляли, чоловіка застрелили, дружину ви***ли, теж потім застрелили. Ну, як би таких фактів за місяць – три факти це 100%, це те, що розкрито. Розумієш? А скільки не розкрито? Тут люди залякані дуже місцеві. Вони реально бояться", – сказав російський терорист.

Увага! Розмова містить ненормативну лексику та опис насильства!

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...