"Дітей теж знищити!": Росіянка назвала усіх українців ворогами (відео)

Громадяни держави-терориста Росії під час вуличного опитування проявили своє агресивне нутро стосовно цивілізованого світу. Зокрема, росіяни вкотре підтвердили, що РФ веде геноцидну війну проти України. Росіяни на камеру закликали до вбивства українських дітей. Про це повідомляє Telegram-канал OBOZREVATEL, передають Патріоти України.

Літня громадянка Росії заявила, що все населення України потрібно знищити. Свою неадекватну агресію вона проявила, зокрема, стосовно дітей. Окрім того, вона поскаржилася, що "тепер Росію ніхто не любить".

"Там треба їх усіх убити, хо***в до останнього, і дітей убити. Це гниль, її треба знищити, все населення! Українців усіх, аж до немовлят, усіх знищити. Ця гниль, вона поширилася... тепер уже нас не люблять вони. Ніякі вони нам не брати і не сестри", – заявила росіянка.

Інша росіянка виплеснула порцію жовчі не лише стосовно України. Мало того, що жінка також закликала знищувати населення нашої країни, вона перерахувала "ворогів" Росії, яка розв'язала повномасштабну війну проти України.

Росіянка видала, що Україна, Польща, а також країни Балтії – вороги держави-терористки РФ. "Поки ми їх усіх не доб'ємо, закінчувати не можна, поки ми не покінчимо з усіма нацистами. Виходить, Україна – вороги, Польща – вороги, прибалти – вороги. Це найперші наші вороги", – видала громадянка РФ.


Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Супервоїн з мене не вийшов, але роблю, що можу": Відомий український співак показав свою військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:05

Відомий український співак, а тепер і воїн ЗСУ, Олександр Положинський розповів, що 16 травня – це особлива для нього дата. Військовий відзначив два роки з моменту початку служби в армії, передають Патріоти України. У своєму Instagram Олександр Положин...