"Дітки злякалися і плакали": Очевидці розповіли про обстріл дитсадку у Станиці Луганської - окупанти не шкодують нікого

Директор обстріляного у Станиці Луганській дитячого садка Наталя Бутенко розповіла "Сьогодні", як усе відбувалося, передають Патріоти України.

"Коли почався обстріл, то всі діти були у своїх групах, саме снідали. Разом зі співробітниками дитсадка всі швидко спустилися на перший поверх. На той момент у садку було 20 дітей та 18 співробітників. У нас немає підвалу, але є коридор без вікон і скла. Усі діти перебували там до прибуття співробітників ДСНС та своїх батьків. Тих діток, кого батьки не змогли екстрено забрати, ми перевели до підвалу сусідньої будівлі", – розповіла нам директор садка Наталія Бутенко.

За її словами, трьох постраждалих одразу забрали до лікарні, їм надали допомогу, пізніше ці люди відмовилися від госпіталізації та вже перебувають удома. Розповідаючи телефоном про обстріл, Наталя Іванівна зробила довгу паузу й виникло відчуття, що її душили сльози.

"Попередній обстріл був перед Новим роком. Чуючи обстріл сьогодні – це дуже страшно... Батьки дітей знають, що у нас немає підвалу, батьки знають, що в таких випадках треба екстрено приїжджати та забирати діток додому. Цього разу, коли деякі батьки приїхали за дітьми, обстріл ще тривав. Вони теж пережидали обстріл у садку.

Обстріл дитячого садка

17 лютого близько 9-ї ранку російські найманці обстріляли Станицю Луганську з великокаліберної артилерії та мінометів. Один зі снарядів пробив стіну дитсадка, де в цей час перебували діти з вихователями. Діти не постраждали лише тому, що зайняття проводилося в іншому приміщенні. Проте троє співробітників отримали контузії та доставлені до лікарні. Обстріл тривав близько 40 хвилин.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...