"Діточки" розважалися: У Росії підлітки зґвалтували пляшкою 11-річну дівчинку і відправили відео її матері

У Барнаулі школярка в компанії однолітків зґвалтувала пляшкою 11-річну дівчинку в покинутому будинку, після чого відправила відео її матері. Про це повідомляється на сайті регіонального управління Слідчого комітету Росії, передають Патріоти України.

За даними слідства, вдень 23 травня 2021 року, 14-річна мешканка міста Барнаула перебуваючи в компанії однолітків в одному з покинутих будинків заподіяла тілесні ушкодження, а потім вчинила інші дії сексуального характеру щодо 11-річної дівчинки. Все це вона зняла на відео.

Слідчими органами СКР по Алтайському краю порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого п. «б» ч. 4 ст. 132 КК РФ (інші дії сексуального характеру з використанням безпорадного стану потерпілого, якщо вони вчинені щодо особи, яка не досягла чотирнадцятирічного віку).

Підозрювану вже затримали, найближчим часом буде вирішуватися питання про обрання щодо неї запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Крім того, в рамках розслідування кримінальної справи буде дана правова оцінка поширенню відео в соціальних мережах.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...