Діти грають на фоні пожежі від вибуху: Знімок польського фотографа про війну в Україні вразив світ

Дитячий фонд ООН UNICEF оголосив переможця Фото 2023 року. Ним став знімок польського фотографа Патріка Яраша. Патрік Яраш назвав свій знімок "Під темними хмарами війни". Він був зроблений на Рівненщині, передають Патріоти України.

Фотограф зняв українських дітей, які вчаться їздити на велосипеді. Це відбувається на фоні стовпа чорного диму, який здіймається над нафтобазою після нічної атаки безпілотників на Рівненщину. Про це Яраш розповів у Мережі Х (колишній Twitter). Як зазначили в UNICEF, цей знімок привертає увагу до реалій війни, з якою стикаються діти в Україні.

Нагадаємо, у 2023 році український фотограф Євген Малолєтка отримав головну нагороду World Press Photo за фото з Маріуполя під час облоги міста російськими військами.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...