Діти гралися у дворі: У Росії в валізі знайшли розчленоване тіло дівчини (фото, відео)

У російському місті Орськ Оренбурзької області діти у дворі знайшли валізу, усередині якого виявилося розчленоване тіло дівчини. Про це повідомляє Оrsk.ru, передають Патріоти України.

Так, діти грали у дворі, коли побачили чемодан з розчленованим тілом дівчини без голови. Місцева жителька сказала, що до неї прийшла поліція на впізнання і сказала, що виявили труп. Вона пішла подивитися що сталося, і побачила в валізі частини тіла молодої жінки.

За даним фактом регіональне слідче управління порушило кримінальне провадження, проводиться слідство. Щоб скоріше встановити особу жертви насильницької смерті прийнято рішення СК РФ про передачу кримінальної справи в центральний апарат відомства.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...