Діти кричали в паніці, мати була в крові: Під Кропивницьким блискавка "підірвала" будинок (відео)

У Кіровоградській області кульова блискавка залетіла в сільський будинок і буквально "підірвала" його - підлетів дах і розійшлися стіни, в результаті чого серйозно постраждала жінка, її діти вціліли дивом. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

За словами чоловіка постраждалої, він як раз під'їжджав додому, коли почалася гроза, а дружина поклала дітей 6 і 7 років спати і задрімала. Незабаром пролунав потужний вибух.

"Коли забіг, то тьма просто була в будинку. Нічого взагалі видно не було. Побіг на крики. Малі кричали, а вона на чотирьох лізла. Я її підняв. Повністю в крові вона була", - розповів він.

Відзначається, що постраждала отримала серйозні рани - майже всі її тіло посічене склом, жінка не бачить одним оком, який травмували уламки стелі. Діти дивом не постраждали і відбулися переляком.

Енергетики, які оглянули місце події, припускають, що розряд притягнув мобільний телефон."Потрапила кульова блискавка в будинок. Жінка, яка перебувала в цьому будинку, користувалася ввечері мобільним телефоном, дивилася, і в той момент потрапила в будинок блискавка", - стверджує начальник Петровського РЕМ Віталій Писаренко.

У даний час сім'ї шукають нове житло. Медики ж стверджують, що у постраждалої жінки мають хороші шанси відновити зір, але лікування буде тривалим.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...