Діти стрибали з вікон і дико кричали: У російській Казані трапилися стрілянина й вибух у школі, багато жертв і поранених (фото, відео)

У Казані (Росія) вранці 11 травня невідомі відкрили стрілянину в будівлі школи на вулиці Джаудат Файзі, там також прогримів вибух. Попередньо, 12 осіб загинули, є багато поранених, передають Патріоти України.

Інцидент трапився в гімназії №175, повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на екстрені служби. РИА Новости зазначили, що за підозрою в стрільбі правоохоронці затримали одного зі школярів.

"За деякими даними, діти змушені вистрибувати з вікон, до двору збіглися батьки і місцеві жителі. Батьки повідомляють, що в будівлю школи увірвалися двоє чоловіків із автоматом і відкрили стрілянину, одразу після цього було чути вибух", – йдеться в повідомленні.

На кадрах, які зняли очевидці НП із довколишніх будинків, видно, як діти тікають із гімназії, після пострілів двоє учнів вистрибують із верхніх поверхів будівлі.

Зазначається, що до місця НП стягнули силовиків і екстрені служби, там чергували карети швидкої допомоги. Дорогу в бік вулиці Файзі повністю перекрили, дітей із гімназії евакуювали.

Спершу повідомлялося про шість жертв, але пізніше кількість загиблих збільшилася до 12. Серед них вчитель та школярі. Вогнепальні поранення отримали більше 10 осіб, із них чотирьох було госпіталізовано в реанімацію.

Після стрілянини в казанській школі заходи безпеки посилили в усіх навчальних закладах міста.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...