Діти України: На Харківщині п'ятикласниця безкоштовно роздала вже 2 тисячі масок (фото)

Аліса проводить весь вільний час за швейною машинкою і шиє приблизно 70 масок за день.

Аліса хоче подбати про людей, які не можуть купити маски. Фото: objectiv.tv.

Школярка з міста Балаклея Харківської області Аліса Пономаренко пошила дві тисячі захисних масок і безкоштовно віддає їх людям, які цього потребують. Про це повідомила мама дівчинки в Facebook, а також видання "Об'єктив", передають Патріоти України.

Як зазначається, з початку карантину Аліса була стурбована тим, що не всі люди можуть купити собі захисні маски. У зв'язку з цим школярка запропонувала мамі шити маски і дарувати їх. З того часу Аліса проводить весь вільний час за швейною машинкою і шиє приблизно 70 масок за день.

Поки Аліса пошила приблизно дві тисячі масок і подарувала їх людям. Зокрема, нещодавно школярка передала нову партію для сімейних лікарів. За словами дівчинки, тканину їй передають небайдужі люди, проте вона швидко закінчується. Незважаючи на це школярка переконана, що масок вистачить усім.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...