Діти загинули першими: Моторошні подробиці смерті матері і її двох синів у Скадовську (відео)

За попередніми даними експертів, діти померли першими.

У курортному Скадовську триває розслідування обставин загибелі 34-річної Ольги Буніної і її синів, які приїхали на відпочинок, передають Патріоти України.

За попередніми даними експертів, діти померли першими. Це дало привід для чуток про те, що вбивцею могла бути сама жінка, яка після скоєного наклала на себе руки.

Проте правоохоронці цю версію тільки відпрацьовують. Поки що можна точно сказати тільки, що на тілах слідів боротьби або насильницької смерті не виявлено. «Під час огляду на тілах загиблих видимих тілесних ушкоджень виявлено не було. Наявні ознаки асфіксії у жінки. Трупи направлені в бюро судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті», - розповіла прес-секретар ГУНП в Херсонській області Ірина Атаманенко.

Джерело: ТСН.ua

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...