"Діти живуть на гроші від утримання наркопритона": Мухарський обурено відреагував на обшуки в своїй квартирі

За словами Антіна Мухарського, квартира, в якій пройшов обшук – його єдина нерухомість, гроші від якої йдуть на виплату аліментів.

Телеведучий, актор і письменник Антін Мухарський заявив, що обшуки в його квартирі в рамках розслідування можливого збуту наркотиків вдарили по його репутації. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За словами Мухарського, квартира, в якій пройшов обшук – нібито його єдина нерухомість, всі гроші від оренди якої він віддає на аліменти колишній дружині Сніжані Єгоровій. "Це єдині кошти, які я регулярно отримую, і за рахунок яких живуть мої малолітні діти", – заявив актор.

"13 грудня о 5.50 ранку, не надавши жодних документів і дозволів у моїй квартирі був проведений обшук без пояснення причин. У 4 квартирантів було вилучено мобільні телефони та комп'ютерну техніку. Через всі можливі засоби комунікації я намагався з'ясувати причину цього обшуку, влаштованого на тлі гучної справ про вбивство Павла Шеремета. Минуло три доби! І ось сьогодні вранці на офіційному сайті Нацполіції з'являється версія, ніби в моїй квартирі накрили притон наркоторговців", – написав Мухарський.

За словами письменника, наслідком обшуків стала атака в ЗМІ. «Усі вищезгадані проросійські або бульварні ЗМІ миттю розносять її у цілком бульварних формах на кшталт "Обшуки у Мухарського пов"язані з наркоторгівлею" І вуаля... "Злістний аліментник" виявляється ще й знаним "Наркобароном", - написав Мухарьский.

"Але якщо пишете, то вже пишіть хоч правильно: "Діти злісного націоналіста-аліментщика живуть на гроші від торгівлі наркотиками!" У веселій країні, живемо, панове!" – зазначив він. Нагадаємо, 13 грудня Антін Мухарський написав у Facebook коротке повідомлення про проведення обшуків у його квартирі на Подолі в Києві. Згодом він додав, що обшуки тривали п'ять годин.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...