Діти знали, що їхній батько був п'яний: Ексдружина загиблого через стрілянину у Дніпрі розповіла подробиці

Колишня дружина загиблого через стрілянину з патрульними у Дніпрі Наталія Сілогава розповіла, що її діти знали, що батько сів за кермо у нетверезому стані, проте довіряли йому і нікому про це не повідомили. Про це вона сказала у коментарі "Суспільному", передають Патріоти України.

Наталія повідомила, що напередодні трагедії діти зателефонували їй та сказали, що батько хоче відвести їх на море і вони терміново збираються. Жінка зазначила, що це її не здивувало, проте вона дуже хвилювалась.

Вона зазначила, що вона не знала, що той день чоловік був за кермом нетверезий, проте додала, що її це не здивувало.

"Я дітям кажу, чого ви мені не сказали, що тато п’яний?! Вони відповіли: мам, ми йому довіряємо, ми не боялися з ним… Мене обурюють тік-токи, в яких говорять, що там була дружина. Мене там не було. Діти їхали з моїм колишнім чоловіком та його дівчиною. Це для мене дуже важливо, адже мої діти дивляться оці всі соцмережі і їм дуже не приємно, і коли моїм дітям бажають смерті", - каже вона. Двоє синів, віком 14 та 12 років, які на момент інциденту були в автомобілі, потребують психологічної допомоги.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...