Дівчат звільнили та змусили вибачатися на камеру: У кафе в окупованому Донецьку офіціантки заспівали гімн України

У тимчасово окупованому Донецьку дівчата заспівали гімн України в одному з місцевих кафе. Через це їх звільнили з роботи. Також дівчат змусили просити вибачення на камеру. Про це повідомляють місцеві телеграм-канали, інформують Патріоти України.

На опублікованому відео можна побачити, як дівчини, що працюють у місцевому кафе "Базилік", співають на роботі гімн України. Вже згодом з’явилося ще одне відео, де дівчата просять вибачення за те, що слухали український гімн на тимчасово окупованій території. До речі, у цей момент їхні обличчя були дуже сумні.

"Ми хотіли попросити вибачення за відео, яке ми зняли на роботі разом. Ми не хотіли зачепити чиїсь почуття. Це відео не несе ніякого політичного характеру. Ми народилися та живемо в Донецьку постійно, і дуже любимо це місто. Щиро просимо вибачення", – змусили дівчат сказати на камеру.

Після цього стало відомо, що офіціанток вже звільнили з роботи, бо адміністрація кафе "не розділяє їхню точку зору". "Ми просимо вибачення за відео, яке зняли офіціантки-стажерки на роботі. Вони більше не працюють з нами, оскільки ми не розділяємо їхню точку зору та не заохочуємо таку поведінку. Батьків та правоохоронців про це вже повідомили", – заявила адміністраторка кафе.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...