Дівчата, обережніше з алкоголем: Кінозірка Галь Гадот розповіла, як втратила пальця

Актриса Галь Гадот, зірка фільму «Чудо-жінка», поділилася, за яких обставин втратила частину пальця. Як виявилося, на карантині актриса захопилася готуванням страв, і в той день якраз вирішила порадувати сім'ю капустяним салатом. Було жахливою помилкою брати в руки ніж після кількох келихів алкоголю. Про нещасний випадок актриса розповіла в ефірі «Jimmy Kimmel Live», передають Патріоти України.

Під час шинкування Гадот відрубала собі кінчик вказівного пальця на лівій руці. Чоловік актриси, коли побачив, що сталося, просто викинув шматок відрубаної плоті в сміття. У лікарню зірка не зверталася. «Коли Ярон (Ярон Версан, чоловік актриси) підійшов і глянув на дошку, він відчув таку відразу, що викинув все в сміття», — додала Гадот.

Зараз у актриси рана загоїлася, але тканини в постраждалому місці втратили чутливість. Після цього випадку Галь Гадот перестала готувати і відмовилася від алкоголю. Нагадаємо, Галь Гадот в 2020 році увійшла до трійки найбільш високооплачуваних актрис світу. Більшу частину заробленого за рік становить гонорар за головну роль в картині «Чудо-жінка: 1984». У Гадот є дві дочки, а навесні 2021-го актриса оголосила, що чекає на третю дитину.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...