Дівчата розгромили вагон "Укрзалізниці" та зняли "забаву" на відео: "Красунь" вже знайшли, батьки готують гроші (відео)

Дівчата розгромили вагон Укрзалізниці та зняли "забаву" на відео

Укрзалізниця поскаржилася на випадок вандалізму у вагоні приміського потягу, який стався під Дніпром. Дві дівчинки влаштували погром і знімали свої дії на відео. Ролик з такими "забавами" юні хуліганки опублікували в мережі, зазначають Патріоти України.

Інцидент стався у вагоні електрички № 6044 сполученням П'ятихатки-Стикова - Дніпро-Головний. На кадрах видно, як дівчина ламає вікно, витягнувши гумовий шнур. В цей час подружка на мобільник те, що відбувається, та підбадьорює хуліганку. В Укрзалізниці звернулися до поліції з проханням відреагувати на ситуацію.

"І знову підлітки розбили вагон приміського поїзда... Свої "забавки" юні вандали знімали на відео і викладали "сторіс" в соціальный мережі Instagram", - йдеться в повідомленні УЗ на Facebook-сторінці.

Також в УЗ нагадали, що за подібні випадки вандалізму загрожує серйозне покарання зі значним штрафом 8,5 тисяч гривень.

"На завершення ще раз хочемо заявити, що Укрзалізниця вважає такі дії неприпустимими! Подібний випадок мав місце у березні, коли вандал розбив приміський поїзд Львів - Сокаль. Так от Володимир Саноцький, хуліган, який трощив вагон і також знімав свої витівки в "сторіс", отримав штраф у розмірі 8500 грн." - написали в прес-службі.

Ювенальна поліція Дніпропетровської області вже знайшла юних хуліганок.

"Батьки дівчат погодилися компенсувати Укрзалізниці витрати на ремонт вагона в повному обсязі - все до копійки - 4105 гривень 26 копійок", - розповів заступник голови МВС Антон Геращенко в Facebook.

На маму дівчини складений адміністративний протокол за статтею 184 КУАПП - невиконання батьками своїх обов'язків по вихованню дітей. Їй загрожує штраф в сумі від 850 до 1700 гривень.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...