Дівчатка поскаржились брату: У Дніпрі священика УПЦ МП звинуватили у розбещенні власних доньок (фото)

У Дніпрі затримали священнослужителя одного з храмів УПЦ (МП) за розбещення двох неповнолітніх доньок. За версією слідства, 47-річний чоловік тривалий час вчиняв розпусні дії відносно своїх дітей. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області, передають Патріоти України.

Дітей вже опитали психологи, зараз вони знаходяться у лікарні. У обласній прокуратурі повідили, що насилля почалося після смерті його дружини. Дівчата 13 та 15 років розповіли про дії батька старшому брату, він одразу звернувся до поліції.

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Прокурор направив до суду клопотання про обрання священнослужителю запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...