Дівчина c маскою на підборідді нахилилася до лебедя і отримала по заслугах - дистанції дотримуються навіть тварини (відео)

Дівчина неправильно носила захисну маску в громадському місці і поплатилася за це. Ні, вона не отримала штраф або зауваження від перехожих, все було більш непередбачувано. Порушницю покарав простий лебідь, передають Патріоти України.

Через пандемію коронавірусу людей зобов'язали носити маску, проте багато хто нехтує цією вимогою. Хтось принципово відмовляється її надягати, а хтось носить маску на підборідді, як і героїня нашої наступної історії.

Дівчина прийшла в контактний зоопарк та одразу запримітила красивого лебедя. Не довго думаючи, відвідувачка присіла, щоб ближче розглянути білосніжного красеня.

Але тут сталося те, чого дівчина явно не очікувала. Тварина показала їй, що потрібно не тільки дотримуватися соціальної дистанції, а й правильно носити маску, перетягнувши захисний аксесуар на обличчя. Від несподіванки і напору лебедя дівчина впала.

Відео забавного інциденту швидко розлетілася по мережі і стало вірусним, набравши сотні репостів та лайків.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...