Дівчина, яка сміливіша за деяких чоловіків: У РФ 11-класниця закидала військкомат "коктейлями Молотова"

У РФ продовжують фіксувати нові випадки підпалів. Цього разу проти мобілізації та війни РФ проти України вирішила виступити 11-класниця. І поки чоловіки-призовники тікають в інші країни, дівчина не побоялася закидати військкомат "коктейлями Молотова". Про це повідомляють російські Telegram-канали, передають Патріоти України.

Інцидент стався в Казані. Учениця 11 класу прийшла до будівлі військкомату вночі. Вона "озброїлася" трьома "коктейлями Молотова". Дві пляшки дівчина встигла жбурнути в бік будівлі, поруч з військкоматом загорілася трава.

Третій "коктейль" 11-класниця не використала, його знайшли у неї при затриманні. Сама дівчина пояснила, що вирішила спалити військкомат через те, що виступає проти оголошеної Путіним мобілізації і розв'язаного ним повномасштабного вторгнення в Україну.

Відомо, що школярку затримали і вона перебуває у відділенні. За даними російських ЗМІ, 11-класниця не єдина, хто намагався спалити військкомати. Аналогічний випадок був зафіксований в Красноярську, там теж закидали будівлю "коктейлями Молотова". Однак там палія затримати не встигли.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...