Дівчина, яка закликала "заборонити українську мову", попросила вибачення, але не в усіх (відео)

Діана К. з Ірпеня Київської області, яка заявила, що вона б заборонила українську мову, перепросила за сказане. Проте вона заявила, що просить пробачення через нібито погрози та додала, що її думка про державну мову не змінилась. Про це вона заявила в Instagram, передають Патріоти України.

Дівчина заявила, що після її слів про українську мову, їй почали писати в приватні повідомлення та нібито погрожувати. Вона також додала, що люди зателефонували їй мамі та її керівнику. Врешті дівчина, яка навчається на журналістку таки вибачилась за свої словами.

"Я хочу попросити вибачення перед усіма людьми, які топлять за українську мову, без жодного фанатизму, націоналізму, і всього іншого. І не збираюся вибачатися перед людьми неадекватними, які пишуть моїй мамі, дзвонять моїй мамі на роботу, дзвонять шефу моєї мами",- заявила дівчина на камеру.

При цьому вона додала, що "її думка про українську мову не змінилась" і вона надалі хоче спілкуватись тільки російською.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...