"Дівчина підійшла на вулиці та благала забрати її звідти": Екс-учасник "Океану Ельзи" розповів про гастролі гурту в РФ

Екс-гітарист гурту "Океан Ельзи", галерист Павло Гудімов, який раніше розповів про зіркову хворобу Святослава Вакарчука, поділився спогадами про гастролі в Росії. Музикант розповів історію, яка сталася після одного з концертів, передають Патріоти України.

Гудімов є співзасновником колективу і 10 років з моменту його створення виступав з гуртом. До 2014 року музиканти гастролювали країною-агресоркою, але вони завжди виступали з україномовним репертуаром. Гудімов каже, що концерти в РФ були жахливими. Він пригадав один з виступів гурту у Волгограді. Учасники були здивовані, в якому занедбаному стані місто та майданчик, на якому вони виступали.

"Про наші гастролі в РФ можна написати книгу. Це такий жах, там стільки трешу, що ви собі не уявляєте. Звісно, якщо говорити про звичайні концерти, то це одна справа. А все, що стосується корпоративних виступів, якихось поїздок по Росії – це кошмар. Наприклад, пригадую концерт у Волгограді. Ми виступали в клубі, в якому навіть не було сцени. І він вважався єдиним пристойним розважальним закладом на той момент. Потім я попросив місцевих показати нам трошки місто. І був неймовірно вражений, що деякі місця до цього часу зберігали сліди Другої світової війни. Обстріляні будинки, уявляєте? Я вже мовчу про відсутність освітлення на вулицях та вивіски на магазинах ще з 60-х років", – пригадав гітарист.

Найбільшим здивуванням для Гудімова була дівчина, яка підійшла до нього на вулиці. Вона благала, аби музиканти забрали її з РФ: "На вулиці до нас підійшла дівчина і попросила: "Заберіть нас звідси! Будемо робити все, що ви скажете, тільки вивезіть". Я був у шоку від цієї фрази. Aле тільки зараз розумію до кінця всю глибину того жаху. І це лише одна маленька історія".

Джерело: Обозреватель

Страшна цифра: У ВООЗ оцінили, скільки мільйонів українців можуть мати психічні розлади

понеділок, 16 вересень 2024, 6:00

В Україні близько 10 млн осіб мають ризик психічних розладів. Сюди належать як легкі, і важкі форми. Про це заявив директор Європейського регіонального бюро ВООЗ доктор Ганс Клюге на пресконференції, пише «Укрінформ», передають Патріоти України. «Одне ...

Хлопець не дожив два дні до 16-річчя, дівчинці був лише рік: У моторошній аварії на Вінниччині загинуло двоє дітей

неділя, 15 вересень 2024, 23:40

В селі Райгород, що у Вінницькій області, сталася моторошна аварія за участю легковика та вантажівки. Загинули однорічна дівчинка та 15-річний хлопець, 24-річна дівчина госпіталізована. Про це інформує поліція Вінницької області, передають Патріоти Укр...