Дівчина показала в TikTok, що буде з зубами, якщо пити колу кожен день (фото, відео)

Стоматологи давно говорять про згубний вплив солодкої газованої води на зуби, але дівчина з Мічигану (США) показала в TikTok реальні наслідки щоденного вживання коли. Вікторія Ірен Новаковські порадила людям не відмахуватися від порад лікарів, оскільки її власні зуби перетворилися на жовті пеньки всього за 10 років, передають Патріоти України.

"Гігієна зубів дійсно дуже важлива, - розповіла Новаковські в серії відвертих відео. - У 2017 році лікарі сказали, що мені потрібно видалити весь верхній ряд зубів і замінити їх протезами. Це сталося через відсутність гігієни ротової порожнини, відмову відвідувати стоматолога і вживання газованих напоїв".

Дівчина зізналася, що не дбала про зуби в шкільні роки, протягом 10 років щодня пила колу і багато курила. "Я останні 10 років пила колу кожен божий день. А 4-5 років тому почала курити сигарети, - сказала вона. - Я не чистила зуби, не користувалася зубною ниткою, тому вони сильно зіпсувалися. Якийсь час мої зуби виглядали нормально, але насправді всередині вони були не в порядку. З усією цією темною солодкою водою я створила ідеальний дім для бактерій у моїх зубах".

Навіть коли стало очевидно, що Новаковські втрачає зуби, їй не одразу вистачило сміливості піти до стоматолога. "Я боялася дантиста і була нажахана думкою про те, щоб вирвати зуби. Пройти через цей процес було абсолютно жахливо, і мені знадобилося дуже багато часу, щоб набратися хоробрості і зробити це", - сказала вона.

Зараз посмішка дівчини виглядає бездоганно завдяки протезу, але вона вирішила поділитися своєю історією без прикрас. "Не хочу, щоб хтось пройшов через те саме, що і я", - говорить Вікторія.


Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...