Дівчина покликала одразу 65 чоловіків на побачення, щоб... гарантовано знайти кохання

Американка вирішила повеселитися та влаштувала масштабне побачення, запросивши туди 65 чоловіків із додатків Tinder та Hinge, яких раніше не бачила. Про це пише Insider, передають Патріоти України.

Кессіді Девіс із Лос-Анджелеса радикально підійшла до вирішення проблеми з особистим життям. Після кількох років використання програм для побачень вона вирішила спробувати щось зовсім нове і одразу знайшла своє кохання.

Напередодні Дня святого Валентина вона анонсувала велику вечірку вдома, покликавши одиноких подруг і попросивши їх привести з собою чоловіків із Tinder, з якими вони спілкувалися, але ще не бачилися.

Побоюючись, що прийде недостатньо людей, Девіс покликала на вечірку ще 65 хлопців зі своїх облікових записів у дейтингових застосунках. Також дівчина зробила анонс вечірки у Tiktok.

Відео стало вірусним, набравши 1,7 мільйона лайків та отримавши мільйон коментарів від людей, які хотіли приєднатися до масового побачення чи влаштувати щось схоже.

Також Девіс покликала хлопця, якого зустріла в барі. Саме з ним дівчина зустрічається від того самого вечора. Незважаючи на те, що Девіс досягла своєї мети і знайшла кохання, вона продовжує влаштовувати такі заходи для тих, хто шукає пару.

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...