Дівчина прокинулася після п'яної ночі та прийшла в жах, побачивши, хто лежить з нею в ліжку (фото)

Мешканка Великобританії перебрала з алкоголем nf не пам'ятала, з ким повернулася додому. Прокинувшись вранці, дівчина виявила в своєму ліжку незнайомця, але не м'язистого хлопця-красеня, а пухнастого гіганта з хвостом та лапами, передають Патріоти України.

28-річна Міа Флінн з Ріла, Уельс, вирушила напередодні до своєї подруги допомогти з ремонтом, і та запропонувала їй випити вина. Після трьох пляшок британка напідпитку відправилася додому, і по дорозі "підчепила" нового приятеля - гігантську собаку "схожу на вовка", розповіла вона Daily Mail.

"Я була трохи шокована, коли прокинулася з похмілля і побачила, що на мене дивиться собака. Я злякалася, що вона може на мене напасти. Я знаходжу собак милими, але все ж вони мене трохи лякають. Особливо такі великі, як ця", - поділилася дівчина.

Міа не розуміла, як чужий пес опинився у неї в ліжку, але потім заглянула у свій Snapchat. На історіях було видно, як вночі за нею ув'язалася собака, яку вона в підсумку привела додому.

"Моя мама була в люті. Вона вже лягла, коли я прийшла в 2:30 ночі і сказала їй: "У мене новий друг". Вона була незадоволена, але вранці все було в порядку, - розповіла британка. - Це не в моєму характері. Всі знають, що я трохи божеволію після випивки. Але я ніколи не приводила додому тварин".

Вранці дівчина виклала фото собаки у Facebook, щоб знайти її власника. На щастя, хтось зв'язався з господарем пса, який навіть знайшов цю історію забавною і додав Міа в Snapchat, щоб подивитися відео її нічних пригод.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...