Дівчина сказала брату тікати, а потім власний батько її зарізав: Моторошні подробиці вбивства на Київщині

В Обухівському районі Київської області затримали чоловіка, який ледь не стратив усю свою сім'ю. Сталося це 2 травня. Але розголосу ця історія набула тільки зараз. Про це йдеться у сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Чоловік приревнував дружину, яка виїхала на заробітки за кордон. Напився і вирішив помститися дітям. Увімкнув газову плиту. Коли 16-річна донька намагалась цьому завадити, він ударив її ножем. Дівчина померла на місці. Менший брат, якому 12 років, встиг викликати поліцію. Він сховався в підвалі й там чекав на допомогу.

П'яний батько заблокувався в будинку. Коли правоохоронці зрештою потрапили всередину - зловмисник уже був без тями. Зараз він під арештом. Йому загрожує до 15-ти років тюрми. Хлопчика вже забрала до Німеччини мама.

"Він зателефонував дружині, почав вимагати показати коханця. Почав залучати до цього дітей, вимушував від них сказати матері, щоб вона поверталась. Або все ж таки розповіла про нового коханця. Діти відмовилися приймати в цьому участь. І повернулися назад на другий поверх, до своїх кімнат", - пояснив голова поліції Київської області Андрій Нєбитов.

12-річний хлопчик розповів, що коли він побачив роздратованого батька, то одразу заховався. "Він відкрив у наших кімнатах двері і пішов по ножик. Я заховався зразу. Вона (сестра - ред.) майже в нього ніж забрала і сказала мені тікати", - згадує дитина. Підозрюваний перебуває у лікарні. Журналістів він запевнив, що не хотів вбивати дітей.

Джерело: ТСН.ua

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...