Дівчина схудла на 45 кг, і тепер її не впізнати - мотиватором став домашній улюбленець (фото)

Мешканка Британії Вікторія Холмс разом зі своїм чоловіком завели собачку породи бігль. Гуляючи з цуценям, дівчина стала помічати, що задихається, оскільки її вага становила 114 кілограмів. І тоді вона вирішила всерйоз зайнятися собою і схуднути, передають Патріоти України.

34-річна британка любила смачно поїсти і багато сиділа в офісі. Незважаючи на велику позначку на вагах, дівчина задумалася про свою фігуру тільки тоді, коли в її будинку з'явилося щеня по кличці Альфі. "Я стала задихатися після прогулянок, - розповіла Вікторія FoxNews. - Тоді я зрозуміла, що більше так не можна, і почала займатися".

Холмс записалася в тренажерний зал, пройшла марафон схуднення, що дозволило їй скинути цілих 45 кілограм. Крім того, дівчина почала захоплюватися бодібілдінгом. І тепер її просто не впізнати.

Спорт змінив не тільки зовнішність дівчини, але й її кар'єру. Тепер Вікторія керує власним тренажерним залом і працює фахівцем зі спортивного харчування. Ось так поява в будинку тварини змінила життя британки.


За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...