Дівчина вирішила похвалитися каблучкою і поклала її на ніс собаки, але улюбленець зірвав її плани (відео)

Користувач сайту Reddit захотіла оригінально повідомити, що вона виходить заміж. Дівчина поклала на мордочку свого пса обручку, щоб зробити гарне фото. Але здійснити задумане їй не вдалося, передають Патріоти України.

Весь процес дівчина зняла на телефон і поділилася роликом з іншими реддіторами. Спочатку улюбленець покірно виконував команди господині, але коли за кадром пролунав чоловічий голос, песик з'їв колечко. "Хіба щось може піти не так, якщо я покрасуюся своєю каблучкою?", - написала користувач з ніком DanyHeatley50in07.

Дівчина не очікувала такого повороту подій і тому швидко забула про красиву фотографію. Ролик потішив користувачів сайту і вони почали залишати жартівливі коментарі.

"Може, твій хлопець передумав і спеціально дав псу команду з'їсти каблучку?", "Не переживай, ти розлучилася з нею ненадовго!", "Блін, ну це правда смішно! Сподіваюся, твій пес в порядку!", - пишуть реддітори.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...